ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ 11/05/2014

Τα εργαστήρια τελείωσαν αλλά στο μοντάζ έχουμε δυσκολίες! Είμαστε λοιπόν εδώ για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να λύσουμε απορίες…

Πολλοί από του συμμετέχοντας στα σεμινάρια ενηλίκων της φετινής σεζόν έχουν ζητήσει να ξαναβρεθούμε για να ολοκληρώσουν τα ταινιάκια τους ή για να αντιμετωπίσουμε μαζί προβλήματα που έχουν προκύψει στην πορεία.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 11 Μαΐου, θα είμαστε στο Exile Room από τις 10πμ μέχρι και τις 6μμ για να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει.

Προτείνουμε να έρθετε με τους υπολογιστές σας, τα project που ξεκινήσαμε και το μεράκι σας για να δουλέψουμε όλοι μαζί ή ο καθένας χωριστά για να μπούμε παρέα στην τελική ευθεία. Όσο πιο νωρίς  έρθετε τόση ώρα θα έχετε μπροστά σας. Προσφέρουμε καφέ, τσάι, κουλουράκια και καλή διάθεση…

Όσα ταινιάκια ολοκληρωθούν θα τα ανεβάσουμε στο vimeo.com/kinoumeno, μία πλατφόρμα που δημιουργήσαμε για να βλέπουμε, να θαυμάζουμε και να προωθούμε όλοι τις ταινίες μας!

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Το ανοιχτό μάθημα μοντάζ κοστίζει 20 Ευρώ και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό προκαταβολικά, εξασφαλίζοντας τη θέση τους.

Τράπεζα: EUROBANK

Αρ.Λογαριασμού: GR4502601780000820101567373

Δικαιούχος: Exile Room

Αιτιολογία: (Επίθετό σας) / Μοντάζ

Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 3223394

Σας περιμένουμε!

Ιωάννα + ΧριστίναLeave a Reply