ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 2014

 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Μαζί με τα πρωτοβρόχια, έρχονται και τα πρώτα μαθήματα κινούμενης εικόνας! Ο φετινός κύκλος για ενήλικες απευθύνεταισε εκπαιδευτικούς, γονείς και αρχάριους που θέλουν να μάθουν τις βασικές αρχές του animation και να εξερευνήσουν αργότερα τα μυστικά του με τα παιδιά και τους μαθητές ή να τα εφαρμόσουν σε κάποιο δικό τους project. Στόχος του εργαστηρίου είναι μία πρώτη επαφή με τη δημιουργία, βήμα προς βήμα, μιας μικρής ταινίας κινούμενης εικόνας μέσα από την εφαρμογή όλων των απαιτούμενων διαδικασιών. Οι δράσεις και οι εφαρμογές θα είναι ομαδικές ή/και ατομικές. Απαιτούνται βασικές γνώσεις υπολογιστών. Μπορείτε να δείτε δείγματα δουλειάς από προηγούμενα εργαστήρια εδώ.

Διδάσκουν οι Χριστίνα Ντεπιάν (www.kinoumeno.gr) και η Ιωάννα Γιακουμάτου.

Σημείωμα για Εκπαιδευτικούς:

Εξοπλισμός (για όσους έχουν ήδη):

Το πρόγραμμα μοντάζ που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το Videopad, που διατίθεται ήδη στο χώρο μας. Το εργαστήριο απαιτεί περίπου 3 ώρες προσωπική εργασία ανά εβδομάδα για όσους έχουν το χρόνο και διάθεση να πάνε παρακάτω!

 Mέγιστος αριθμός ατόμων  15   

 Διάρκεια κάθε συνάντησης  4 ώρες

 Αριθμός συναντήσεων   5

 Μέρα εργαστηρίων   Δευτέρες

 Hμερομηνίες   20, 27 / 10 και 3,10,24/11

 Κόστος   100 Ευρώ

 Ωρα  5:30 – 9:30

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα πατώντας εδώ. Η συμμετοχή σας στο εργαστήριο θεωρείται καταληκτική μόνο εάν έχετε προπληρώσει ολόκληρο το πόσο έως και τρεις μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Τυχόν απουσία από τα μαθήματα είναι δική σας ευθύνη και δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αναπλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, θα παρέχονται πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  Καθημερινά 12-4μμ στο 210 3223395 και στο [email protected]

 

 Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι, www.exileroom.gr 4 responses to “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 2014”

 1. Γεια σας! Θα υπάρξει νέος κύκλος για το 2014 ή αρχές 2015? Κατά λάθος έστειλα μήνυμα στο αντίστοιχο εργαστήριο για παιδιά… ενώ δεν είμαι παιδί (ηλικιακά τουλάχιστον). Εκεί αναφέρατε 2 μονοήμερα εργαστήρια τον Δεκέμβριο. Θα είναι μόνο για παιδιά?

  • Despoina Pavlaki says:

   Καλησπέρα,
   θα κάνουμε ένα εργαστήριο κινούμενης εικόνας για teenagers τον Ιανουάριο και ένα για ενηλίκους το Μάρτιο, Σαββατοκύριακα. Σε προσθέτω στη λίστα για να σου έρθει το σχετικό δελτίο τύπου!

 2. παρακαλώ στειλτε μου το δελτιο τυπου για το εργαστηριο κινουμενης εικόνας που θα γινει το Μαρτιο.
  Ευχαριστώ!

 3. Despoina Pavlaki says:

  Ευχαρίστως!

  Exile Room

Leave a Reply