ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 2015

 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 

Μπήκε το Φθινόπωρο, ώρα για animation! Μην αφήνετε τις ιδέες σας να μαζεύουν σκόνη: ελάτε στο Exile Room για να βάλουμε μικρές και μεγάλες ιστορίες σε κίνηση, να πειραματιστούμε με διαφορετικές τεχνικές και να μεταδώσουμε τη γνώση μας σε όσους έχουν όρεξη για δημιουργία.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και αρχάριους που θέλουν να μάθουν τις βασικές αρχές του animation και να εξερευνήσουν αργότερα τα μυστικά του με τα παιδιά και τους μαθητές ή να τα εφαρμόσουν σε κάποιο δικό τους project. Στόχος του εργαστηρίου είναι μία πρώτη επαφή με τη δημιουργία, βήμα προς βήμα, μιας μικρής ταινίας κινούμενης εικόνας μέσα από την εφαρμογή όλων των απαιτούμενων διαδικασιών. Οι δράσεις και οι εφαρμογές θα είναι ομαδικές ή/και ατομικές. Απαιτούνται βασικές γνώσεις υπολογιστών. Διδάσκουν οι Χριστίνα Ντεπιάν (www.kinoumeno.gr) και η Ιωάννα Γιακουμάτου.

Δείτε μια όμορφη ιδέα από την Κατερίνα και τη Marie (Red Balloon):

Σημείωμα για Εκπαιδευτικούς:

Εξοπλισμός (για όσους έχουν ήδη):

 Mέγιστος αριθμός ατόμων  12   

 Διάρκεια κάθε συνάντησης  4 ώρες

 Αριθμός συναντήσεων  5

 Μέρα εργαστηρίων   Κυριακές

 Hμερομηνίες   11, 18, 25 Οκτωβρίου & 1,8 Νοεμβρίου

 Κόστος  120 Ευρώ

 Ωρα  11:00 – 15:00

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα πατώντας εδώ. Η συμμετοχή σας στο εργαστήριο θεωρείται καταληκτική μόνο εάν έχετε προπληρώσει ολόκληρο το πόσο έως και τρεις μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Τυχόν απουσία από τα μαθήματα είναι δική σας ευθύνη και δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αναπλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, θα παρέχονται πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  Καθημερινά 12-4μμ στο 210 3223395 και στο [email protected]

 

 Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι, www.exileroom.gr 5 responses to “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 2015”

 1. ντίτα αντωνοπούλου says:

  Θα ήθελα να παρακολουθήσω το σεμινάριο,αλλά δεν προλαβαίνω γιά τον οκτώβριο. Μπορώ να κλείσω θέση γιά τον γενάρη;Θα γίνει ίσως κάποιο τμήμα ενδιάμεσα;

 2. Exile Room says:

  Ναι, μπορείτε, αρκεί να μας στείλετε ένα mail με τη φόρμα συμπληρωμένη. Δεν θα γίνει ενδιάμεσα άλλο εργαστήριο!

 3. παρακαλώ πολύ
  θα ήθελα να με ενημερώσετε για το επόμενο σεμινάριο διότι με ενδιαφέρει πολύ
  ευχαριστώ
  Κ.Σ.

 4. Exile Room says:

  Ευχαρίστως!

 5. Jutta says:

  Ειχα πάρει τηλ την προηγούμενη εβδομαδα για να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για τα σεμνή άρια που ξεκινούν 11/10/15 κι επειδη ερχομαι απο Επαρχία ήρθα σημερα στις 11:00 για να κάνω και την εγγραφή όπως ειχα συνενοηθει τηλεφωνικα με την γραμματεία σας αλλα δυστυχως ηταν κλειστά περίμενα μεχρι τις 11:40 κι έφυγα απογοητευμένη προσπάθησα να δω στο site σας εαν εχετε ανάρτηση για ακύρωση η αναβολή της ώρας των σεμνή Αρίων αλλα καμια ενημερωση Επειδη ερχομαι απο επαρχία σας παρακαλω απαντήστε μου εαν ισχύουν τα σεμινάρια ευχαριστω

Leave a Reply