ΠΡΟΒΟΛΗ: The Man Who Made Angels Fly – 15/05/2014

The Man Who Made Angels Fly (2013)

Πέμπτη 15/05 στις 21:00 @ ExileRoom

Σκηνοθέτης: Wiktoria Szymanska / Χώρα: Αγγλία, Γαλλία, Πολωνία / Διάρκεια: 65’

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα μικρό αγοράκι που το έσκασε απ’ το χάος του πολέμου για να βρει καταφύγιο σε ένα μαγεμένο κόσμο γεμάτο άψυχες κούκλες. Έχοντας περάσει μια ζωή δίνοντας φωνή στους σιωπηλές του συντρόφους, ο Michael Meschke – ένας από τους μεγαλύτερους μαριονετίστες στον κόσμο – ανασύρει αναμνήσεις απ’ τα βάθη του χρόνου, ξεσκονίζοντας μία – μία τις αγαπημένες τους κούκλες.

Στα 82 του χρόνια, έχει πλέον χτίσει μια εκθαμβωτική συλλογή που σπάνια όμως βλέπει το φως της ημέρας και η μεγαλύτερη αγωνία του τρυφερού αυτού κουκλοπατέρα είναι τι θα απογίνουν τα ξύλινα παιδιά του όταν αποχωρήσει τελειωτικά από τη σκηνή. Θραύσματα από το παρελθόν πολιορκούν επίμονα το παρόν του, καθώς ο Meschke αντικρίζει στοχαστικά το μέλλον. Ένα ποιητικό ντοκιμαντέρ που ελάχιστα θυμίζει βιογραφία, μας ξεναγεί στην κατακερματισμένη ψυχή ενός καλλιτέχνη, μοιρασμένη εξίσου ανάμεσα στην Αντιγόνη, το Διάβολο και το Δον Κιχώτη, τους αγαπημένους του κουκλοχαρακτήρες….

Αγγλικά, Γαλλικά και Πολωνικά με Αγγλικούς υπότιτλους

Δείτε το trailer εδώ και κατεβάστε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση εδώ.One response to “ΠΡΟΒΟΛΗ: The Man Who Made Angels Fly – 15/05/2014”

Leave a Reply