Το Docs on Wheels στη Σχοινούσα στις 17+18/03

Το Exile Room και το Docs on Wheels ετοιμάζονται να ρίξουν άγκυρα μεσοπέλαγα του Αιγαίου! Επόμενος σταθμός είναι ένα μικρό νησί στην άγονη γραμμή, δίπλα στα Κουφονήσια και την Αμοργό: η Σχοινούσα. Μπορεί οι μόνιμοι κάτοικοι να φτάνουν μόλις τους 150, αλλά λατρεύουν το νησί τους, είναι κυρίως νέοι και γεμάτοι ενέργεια και ιδέες! Πιστό στην αποστολή του να διαδώσει τις πιο συναρπαστικές όψεις του ντοκιμαντέρ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το Exile Room θα βρεθεί εκεί το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η ντοκιμαντερίστρια Χριστίνα Πιτούλη θα συντονίσει ένα εργαστήριο ντοκιμαντέρ για παιδιά, με τίτλο «Η Μνήμη του Μέλλοντος», το οποίο θα μετατρέψει τα παιδιά του νησιού σε μικρούς ήρωες του δικού τους ντοκιμαντέρ, ένα λεύκωμα των αγαπημένων τους αναμνήσεων για τους μελλοντικούς τους εαυτούς!

Παράλληλα, η επίσκεψή μας στη Σχοινούσα θα συνοδεύεται από τις προβολές δύο εξαιρετικών ντοκιμαντέρ: Ο «Ραγδαίος Αφανισμός» («Racing Extinction») του Λούι Ψυχογιός και το «Twinsters» των Σαμάνθα Φούτερμαν και Ράιαν Μιγιαμότο, θα προβληθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχοινούσας, στις 17 και στις 18 Μαρτίου αντίστοιχα, στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους κατοίκους του νησιού!

Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο site του Docs on Wheels: http://docsonwheels.exileroom.grLeave a Reply