Σχετικά με εμάς – exileroom.gr

Σας ευχαριστούμε που περάσατε μια βόλτα από δω! To ιστολόγιο μας ασχολείται με τον κινηματογράφο και τις τηλεοπτικές σειρές και απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν την έβδομη τέχνη. Στο ιστολόγιό μας θα βρεις άρθρα από άτομα τα οποία ασχολούνται από πολύ μικρή ηλικία με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και μέχρι σήμερα αυτό αποτελεί το πάθος τους. Αποτελεί για εμάς καθημερινότητα το να παρακολουθούμε ταινίες και σειρές, αλλά και να γράφουμε τις εντυπώσεις και τις ιδέες μας για ότι μαθαίνουμε και παρακολουθούμε να συμβαίνει στον χώρο.

Ανακαλύπτουμε κρυμμένα «διαμάντια» παντού

Μας αρέσουν όλα τα είδη των ταινιών. Συγκεκριμένα, μας αρέσουν οι καλές ταινίες, οι κακές ταινίες, οι αστείες ταινίες, οι μελαγχολικές ταινίες κλπ. Αυτό όμως που μας αρέσει περισσότερο είναι ένα αναζητούμε και να ανακαλύπτουμε τίτλους που ενδεχομένως να μην έχουμε ξανακούσει ποτέ στη ζωή μας. Εφόσον γνωρίσουμε τις παραγωγές αυτές καλύτερα και μας πείσουν προσωπικά πως είναι κατάλληλες για να περάσει κάνεις ευχάριστα τον χρόνο του παρακολουθώντας τες, θα φροντίσουμε να θα σε ενημερώσουμε για αυτές.

Θα ασχοληθούμε βέβαια και με τις πιο δημοφιλείς ταινίες, όμως για αυτές θα βρείτε ενδεχομένως πολλά περισσότερα από τους κριτικούς τέχνης και κινηματογράφου και γενικότερα από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο. Είναι πάντως αυτά τα κρυμμένα «διαμάντια» που πολλές φορές μας ενδιαφέρουν περισσότερο και μας κινούν το ενδιαφέρον, εφόσον αξίζει τον κόπο τελικά κανείς να τα ανακαλύψει.

Με τι ακριβώς ασχολούμαστε

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα μας δεν είναι μόνο οι ταινίες και οι σειρές, αλλά και τα ντοκιμαντέρ και οι ταινίες μικρού μήκους, κλπ. Πραγματικά θα χρειαστούν πολλά χρόνια προκειμένου να καταφέρουμε να αποτυπώσουμε όλα αυτά τα οποία έχουνε δει με τα μάτια και να καταφέρουμε να τα αποτυπώσουμε σήμερα σε κάποιο γραπτό κείμενο. Συνολικά μπορούμε να πούμε πως στον ιστότοπό μας θα βρείτε πληροφορίες και άρθρα τα οποία αφορούν:

  • Τον εμπορικό κινηματογράφο του Χόλυγουντ.
  • Τον ανεξάρτητο κινηματογράφο.
  • Τον παλιό και τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο.
  • Τηλεοπτικές σειρές ελληνικές και ξένες.
  • Κινούμενα σχέδια και ταινίες κινουμένων σχεδίων.
  • Ντοκιμαντέρ με οποιαδήποτε θεματολογία.
  • Ταινίες μικρού μήκους.

Τελικά ποιοι είμαστε

Για να μπούμε τελικά στο θέμα, δίχως υπεκφυγές, μπορούμε να πούμε πως είμαστε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Όπως έχει αναφερθεί ήδη προηγουμένως, ασχοληθήκαμε και αγαπήσαμε από μικροί τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ωστόσο ήταν από τα φοιτητικά μας χρόνια και μετά όταν συνειδητοποιήσαμε τη μεγάλη μας αυτή αγάπη και την ανάγκη που έβγαινε από μέσα μας προκειμένου να ασχοληθούμε περισσότερο με το θέμα και να αρχίσουμε να γράφουμε τις απόψεις και τις κριτικές μας.

Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, αποφασίσαμε αυτό να το κάνουμε πιο οργανωμένα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήσουμε αυτό τον ιστότοπο, όπου σε τακτική βάση θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, για κριτικές ταινιών και σειρών, για τις προτάσεις μας και για ότι πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε για να μη χάσετε άσκοπα το χρόνο σας.

Είμαστε ανοιχτοί στα πάντα και έχουμε τη διάθεση να παρακολουθήσουμε κάθε είδους ταινία και σειρά, χωρίς να σνομπάρουμε εκ των προτέρων τίποτα. Στο έργο μας αυτό μας βοηθά το πλήθος των κινηματογραφικών παραγωγών και οι πλατφόρμες streaming που φέρνουν όλο αυτό το πλούσιο και τεράστιο περιεχόμενο στις μικρές μας οθόνες.

Πέρα από τη θεματολογία και την κριτική σεναρίων και υποκριτικής, ασχολούμαστε και με τεχνικά θέματα που αφορούν τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αυτό το κάνουμε και για να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη για αυτό που βλέπουμε τεχνικά, αλλά ενδεχομένως και για να βοηθήσουμε κάποιους από εσάς να κάνουν το επόμενο βήμα και γιατί όχι να ασχοληθούν και οι ίδιοι ως δημιουργοί στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτή τη στιγμή είμαστε γεμάτοι από ιδέες που πιστεύουμε πως μέσα στο επόμενο διάστημα να φροντίσουμε αυτές να τις εξωτερικεύσουμε στα κείμενά μας. Έχουμε προγραμματίσει πάρα πολλά για να σας παρουσιάσουμε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε σκέφτηκε τα πάντα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και μπορείτε με ένα email να επικοινωνήσετε μαζί μας γράφοντας τις δικές σας ιδέες, παρατηρήσεις, κριτικές και ερωτήσεις για οποιοδήποτε συναφές ζήτημα αφορά τον συγκεκριμένο χώρο.

Ότι κι αν έχετε στο μυαλό σας και πιστεύεται πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μην διστάσετε να το επικοινωνήσετε μαζί μας. Εφόσον έχουμε κοινό ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί άστοχο και άσχετο. Θα φροντίσουμε να έχετε τις απαντήσεις που περιμένετε και να σας ενημερώσουμε και για τη δική μας άποψη για το θέμα.